ScanEstate
boligudlejning fra ScanEstate

Familievenlige boliger i Nordvestsjælland

Er du på udkig efter en lejebolig? Vi formidler lejeboliger af høj kvalitet i Nordvestsjælland. Vi udlejer private villaer, lejligheder og rækkehuse på tidsbegrænset eller ubegrænsede lejekontrakter. Vi udlejer boliger i alle prisniveauer.

Ledige boliger

Det er pt. ingen ledige boliger
Skriv dig op

ScanEstate interesseliste

Hvor kan jeg læse mere om boligerne, priser mv.?

Det kan du ikke. Vi har ikke en liste på vores hjemmeside med alle de boliger vi lejer ud. Meningen med interesselisten er, at du vil få tilbud om boliger der matcher dine kriterier når noget bliver ledigt. Så kan du sige 'Ja tak' eller 'Nej tak'.

Hvad koster det at stå på interesselisten?

Det koster ikke noget at skrive sig på interesselisten - heller ikke at stå på listen. Det er således helt gratis.

Hvordan ved jeg, hvilket nummer jeg er på listen?

Interesselisten er ikke en venteliste. Derfor kan du ikke ringe til os for at forhøre dig om, hvilket nummer du står. Du vil blive kontaktet, hvis en bolig bliver ledig i den eller de byer, hvor du har vist interesse.

Hvor længe står jeg på listen?

Din registrering på listen vil være aktiv i 6 måneder. Du vil få tilsendt en mail inden de 6 måneder er gået, hvor vi spørger, om du ønsker at blive stående på listen. Reagerer du på den vil din registrering blive forlænget med 6 måneder. Reagerer du ikke vil din registrering automatisk blive slettet.

Hvordan fjerner jeg mig selv fra interesselisten?

Når du har oprettet dig på interesselisten, så modtager du en mail med et link. Ved at klikke på linket får du adgang til at opdatere din kontaktoplysninger og boligønsker. Du kan også slette din registrering.

Hvem har adgang til mine data?

Det er kun ScanEstate, der har adgang til dine oplysninger. Det er vigtigt, at du ikke deler den mail du får fra ScanEstate efter oprettelse. Den indeholder nemlig et link, hvormed man kan få adgang til dine indtastede oplysninger.

Registrering på interesseliste

Opret interesse

1/4

Områder
Antal værelser