SE-logo-moerk_01

Information om Interesseliste

Det er gratis at skrive dig på interesselisten

ScanEstates interesseliste er ikke en venteliste. Nedenfor kan du læse hvad forskellen er.

Vær opmærksom på

Interesselisten er ikke en venteliste. Du kan derfor heller ikke ringe til os for at få af vide, hvilket nummer du står på listen. Interessetilkendegivelser er ikke prioriteret - dvs. du vil få en bolig tilbudt når der er en der matcher de ønsker du har indsendt.

Der er mange, der ønsker lejebolig i Nordvestsjælland. Derfor har vi valgt at udvikle en interesseliste, hvor det er muligt at skrive sig op til en lejebolig. Du vil blive kontaktet når der er en ledig bolig, der matcher dine behov. Nedenfor finder du spørgsmål og svar om vores interesseliste.

Det er gratis at skrive sig på ScanEstates interesseliste. Det er gratis fordi, der ikke er nogen administration forbundet med listen.

Nej, interesselisten er ikke prioriteret i forhold til hvor længe man har stået på listen. Når en bolig bliver ledig bliver den tilbudt til alle, som har vist deres interesse for at bo i den pågældende by/område og i den aktuelle størrelse bolig.

Vi har travlt med at bygge og administrere boliger på Vestsjælland – vi ønsker ikke at bruge ekstra ressourcer på at vedligeholde en venteliste. Derfor er det også gratis at vise sin interesse.

Det sker selvfølgelig af og til, at vi får en bolig ledig. Så vil den blive tilbudt til de personer, der har vist deres interesse for byen/området og for den aktuelle størrelse. Det er umuligt at sige, hvornår du vil blive tilbudt en bolig efter du har skrevet dig op.

Nej, det kan du desværre ikke. Når du har skrevet dig på interesselisten, så modtager du en mail med alt den data du har indtastet. Dataen kan desværre ikke redigeres. Kunne du være interesseret i at blive tilbudt bolig i andre områder/byer end der hvor du har tilkendegivet, så er du velkommen til at indsende en ny registrering.

Nej, alle der skriver sig på interesselisten er lige uanset hvor mange gange de har indsendt formularen (skrevet sig på interesselisten). Du kan heller ikke betale dig for at komme foran i køen.

Når du har udfyldt formularen til interesselisten, så modtager du en mail med alle de data du gav under registreringen. Hvis du ikke modtager en mail, så kig venligst i din spam-mappe i dit mailprogram. Har du ikke modtaget mailen, så skal du ikke være bange for, at din interesse ikke er registreret – det er den!

ScanEstate overholder GDPR. Det vil sige, at vi maksimalt opbevarer dine oplysninger i 5 år. Du kan til enhver tid skrive til os på mail@scanestate.dk og bede om at få dine oplysninger fjernet. Du vil ikke blive orienteret, når dine oplysninger slettes efter 5 år.

Nej, vores interesseliste er kun til private lejeboliger. Når vi får ledige erhvervslejemål slår vi dem op på vores Facebook-side og i relevante lokale grupper.

Vis din interesse for bolig på Vestsjælland

Opret interesse

I hvilke byer/områder vil du gerne tilbydes bolig?

Områder