Lagerhotel ved Kalundborg

Lagerhotel ved Kalundborg

Fleksibelt lagerhotel tæt på Kalundborg. Du kan selv bestemme din rumstørrelse. Alle rum er frostfrie og bygningen er kameraovervåget. Du har nem adgang 24/7.
Nær Kalundborg

Opbevaring for private og erhverv

Lagerplads nu

Vi har ledige lagerrum uanset hvilket behov du måtte have. Udfyld vores formular nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Adgang 24/7/365

Du har adgang til dit lagerrum med nøgle døgnet rundt og året rundt. Du er derfor ikke begrænset af hverken åbningstider eller weekend.

Frostfrit

Lagerhotellet er ikke opvarmet, men vi garanterer, at dit lagerrum er frostfrit over vinteren. Du skal derfor ikke være bekymret for frostskader på din ejendele.

Størrelse efter eget valg

Lagerhotellet er helt nyt, så der er stadig masser af ledig kapacitet. Har du specielle behov i forhold til plads, så kontakt os. Så laver vi et rum til dig.

Nem adgang

Der er adgang til alle lagerrum med en palleløfter. Dvs. at du nemt kan flytte både store og tunge ting ind og ud af dit lagerrum.

Overvågning

Hele lagerhotellet er overvåget med kameraer. Det sikrer dine værdier. Vær dog opmærksom på, at det er din egen indboforsikring, der dækker dine ting.

VIl du have et lagerrum ved Kalundborg?

Forespørg på lagerrum

Hvad koster et lagerrum?

Et lagerrum hos ScanEstate koster 50 kr. pr kvadratmeter pr måned.

Lagerrum

Hvor stort skal dit lagerrum være?

51m2
1m2100m2
Din pris vil værekr. om måneden